Wat is mokka koffie

Table of Contents

Wat is mokka koffie

wat is mokka koffie

V: Ik ben een sukkel voor chocolade en koffie. Wat is de truc om thuis de perfecte mokka te maken?

A: Het is geen geheim dat chocolade en koffie een fantastisch paar zijn. Als liefhebber van chocolade en koffie is het thuis maken van mokka’s een makkelijke manier om wat kleingeld te besparen en uw chocoladebehoefte te bevredigen.

Hier is een Few Easy Tricks:

Verse koffie: Het is belangrijk om vers gebrande bonen te gebruiken om een muffe, verbrande smaak te vermijden.

Het kost een heleboel chocolade en room om de slechte smaak van koffie te verbergen (vergeet niet dat koffie maar twee weken houdbaar is).

Laten we het over chocolade hebben: Bespaar niet op de ingrediënten. Bewaar de goedkope chocoladesiroop voor je ijsje!

Uw thuis-mokka zou de thuisbasis van echte chocolade moeten zijn. Ik ben een fan van deze donkere chocoladereep van Seattle Chocolates, maar voel je vrij om je eigen persoonlijke favoriet te gebruiken.

Maak het je eigen: als je experimenteel wilt worden, probeer dan eerst chocolade of cacaopoeder toe te voegen aan versgemalen koffie in de filter, voordat je een meer doordrenkte chocoladesmaak gaat maken.

Houd het stijlvol: De keuzes van chocolade en koffie paren zijn grenzeloos! Voor een klassieke mokka-smaak, probeer dan een donkere gebrande koffie en combineer deze met een eenvoudige donkere chocolade of cacaopoeder.

Bonus Tip: Probeer onze nieuwe Make a Mocha Box. Hij combineert vers gebrande koffie met ambachtelijke drink-chocolade. We kiezen met de hand koffies met chocoladeproefnotities zodat ze mooi in de chocolade passen. Het is het perfecte cadeau voor elke mokkaliefhebber!

Creatieve Chocolade & Koffie Paarden

Voor een gezouten mokka, probeer een combinatie van Lighthouse’s Roaster’s Choice en Seattle Chocolate’s San Juan Sea Salt. Om te voldoen aan uw fruitige en chocolade behoeften, ga dan voor een Afrikaanse koffie zoals Slate Coffee Roaster’s Ethiopia Guji en Jcoco’s PB&J geïnspireerde Peanut Strawberry Baobob.

Als je droomt over de feestdagen, dan is Fonte’s Portofino Blend en Seattle Chocolate’s Meltaway Mint een lekker romig kopje dat je zal doen denken aan kerstochtend.

Tot slot maken Fundamental Coffee Co.’s Kenya Kirinyaga en Jcoco’s Cayenne Veracruz Orange een fluweelzachte witte mokka met een pittige kick.

Ik heb deze perfect gevonden voor maandagochtend als ik die slap-me-in-the-face of dump-koud-water-op-me soort van me wakker maken nodig heb. Maandag is moeilijk, mensen.

Simpele Mokka Recept

1 kopje gebrouwen koffie
4 eetlepels van uw favoriete chocoladereepschaafsel of cacaopoeder (ongeveer 1/4 kop)
1/2 kopje room of melk
U kunt dit werk maken met elke hoeveelheid melk of chocolade zolang u het ongeveer 2 delen melk op 1 deel chocolade houdt.

Routebeschrijving:

Vanaf hier is het vrij eenvoudig! Zet 8 oz. koffie met uw gewone zetmethode. Voeg uw chocolade toe aan uw melk en verwarm het langzaam met behulp van een dubbele vleeskuiken of magnetron.

Als u smelt in een magnetron, verhit u het mengsel met tussenpozen van 30 seconden en roert u het tot het romig is en volledig is gecombineerd.

Voeg de warme chocolade en het melkmengsel toe aan uw koffie en geniet!

Variaties:

Voeg slagroom en chocoladeschaafsel toe en simuleer zo een mooie koffiemokka (mmmm).

Voeg een shot Baileys Irish Creme, whisky of je favoriete likeur toe voor een zeer “volwassen” mokka-drankje (dubbele mmmm).

Als u een espressomachine hebt, bestaat de “traditionele” Italiaanse mokka-drank uit een laagje espresso, koude room en ten slotte geschaafde of gesmolten chocolade, zonder te mengen! Vervolgens drinkt u de espresso door een laagje room en chocolade.

Probeer onze beste koffiesoorten voor espresso!
Ga creatief aan de slag, geniet van de barista’s thuis en laat het me weten als je zelf leuke paren of recepten ontdekt!

Meer gerlateerde koffie weetjes!