koffiekopjes met logo kopen

Table of Contents

koffiekopjes met logo kopen – hoe doe ik dat?

koffiekopjes met logo
Dit is echter maar een voorbeeldje van hoe het eruit kan zien!

koffiekopjes met logo kopen is één van de dingen die moet gebeuren als je nu eenmaal begint met het starten van een sport club, of een bedrijf… Het straalt klasse uit.

Nu, voor ik dieper in detail treed is het belangrijk om te laten weten dat wij dit artikel niet enkel gaan richten op koffiekopjes met logo maar ook het bedrukken van koffiemokken met gebruik van foto of tekst.

Dus indien je intresse hebt in één van deze dingen… raad ik je aan toch even op deze pagina te blijven.

Maar goed, laten we ons richten op het onderwerp zelf. Nu zoals je vast wel ziet als je naar onze shop pagina gaat – is dat wij geen optie aanbieden om koffiekopjes met logo te kopen!?

Echter is dit INCORRECT! Dit regelen wij echter liever persoonlijk af, aangezien wij waarde hechten aan het design

(weet dan ook dat u niet betaald voor het design van de mok, en enkel voor de aangekochten mokken!)

Maar hoe laat ik nu mijn mok bedrukken?

Dit kan op verschillende manieren, echter moet u ons eerst contacteren. Wij zijn bereikbaar via mail of onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Notsorrykoffie !

Hoe contacteert u ons via facebook?:

Eerst navigeert u zich naar onze website, dit doet u door uw browser te openen en onze facebook pagina url die hierboven is vermeld in te typen.

koffiekopjes met logo

Vervolgens bevindt u zich nu op onze facebook pagina, en zouden wij het echt waarderen mocht je een like nalaten!

Dit doet u door:

Het filmpje na te bootsen! Dank u wel!

Maar goed, terug tot het contacteren van ons via de facebook page. Nu dat je op onze pagina zit is het simpel, alles wat je nu echt moet doen is ons een bericht sturen in messenger waarin je ons verteld wat je nodig hebt!

Hoe contacteert u ons via mail?

Voor ons te contacteren via mail raden we het u aan om dit via de contact pagina te doen. Ook kan u mij persoonlijk een bericht sturen naar Brentseox97@gmail.com.

U komt op onze contacteer pagina via verschillende manieren.

  1. U kan op het woordje contact klikken.
  2. U kan uzelf naar de contacteer pagina navigeren door gebruik te maken van onze hoofding en daar op de woorden “contacteer ons” te klikken:
mok laten bedrukken met tekst
Iedere pagina heeft dit in de hoofding, dus u kan hier op klikken van waar dan ook!

Eenmaal één van deze stappen gevolgd bent u nu terecht gekomen op onze contacteer pagina, en kan u beginnen met ons te contacteren.

Onze contacteer pagina ziet er ongeveer zo uit:

koffiekopjes met logo

Nu, via e-mail is een beetje onpraktisch aangezien je geen foto’s kan uploaden, dit kan echter wel eens we u terug gecontacteerd hebben met voorbeelden.

Wilt u toch meteen al uw logo er in mengen dan kan dat door gebruik te maken van imgur of gyazo.

Mok bedrukken met foto – Hoe doe ik dit dan?

Nu, op zich zijn de stappen hetzelfde als hierboven aangezien het enige verschil echt het logo is in plaats van een foto. Maar, ook hier betaald u weer niet voor het design.

Wij raden echter wel aan de foto zo duidelijk mogelijk te maken, dat ziet er beter uit natuurlijk!

Vervolgens laat u ons weten hoe u het er ongeveer wilt laten uitzien, en wij sturen u, uw design. Wij geven niet op tot u hebt wat u zoekt!

mok bedrukken met logo
Dit is echter maar een grappig voorbeeldje van hoe het er uit kan zien!

Wij zenden u voorbeeldjes zoals dit, en eenmaal u akkoord gaat en de betaling hebt verricht, sturen wij meteen uw kopje op!

Mok bedrukken met tekst – En dit, hoe werkt dit?

Dezelfde contacteer regels gelden weer, u kan ons weer op de hierboven vermelde manieren contacteren. U geeft ons uw design en wij brengen het in orde.

mok bedrukken met tekst
Een voorbeeldje van een mok die bedrukt is met tekst.

Weet echter wel dat u beide kan doen, en u zich niet enkel moet beperken tot tekst of foto. U kan beide doen, en voor u denkt dat wij dit doen om meer te verdienen…

…Kost dit GEEN ENKELE CENT meer! U betaald gewoon wat u voor een normaal koffiekopje betaald in onze shop, en wij brengen de rest in orde – natuurlijk betaald u ook gewoon voor de verzendingskosten.

mok bedrukken met foto
Voorbeeldje van tekst en foto – Ook nog eens een ECHT kopje uit onze catalogus!

Mocht u liever gewoon eens rondkijken in onze catalogus dan kan u zich navigeren naar onze shop. Of hier onder onze nieuwste producten bekijken.

Meer gerlateerde koffie weetjes!