HOUD DE KOFFIE WARM: 10 BRILJANTE EN GOEDKOPE METHODEN

Table of Contents

Koffie is een van die dranken waarbij de temperatuur super belangrijk is. Hete koffie moet HET zijn, en er is niets zo teleurstellend als het nemen van een lekkere slok koffie in afwachting van warmte en goedheid alleen maar om begroet te worden met een lauwwarme, bittere vloeistof.

Sommige mensen vinden hun koffie misschien wel koeler, maar ik heb liever dat het vrij heet is – net even geen tongverbranding, in feite. Voor mij voegen de warmte en de warmte een hele dimensie van smaak toe.

Maar soms hebben we gewoon te veel haast om van koffie te kunnen genieten, dus moeten we de ruimte nemen om te genieten – en daarom zijn er heel nette manieren om de koffie warm te houden. Hier zijn onze 10 favorieten. Er is hier geen goede of slechte manier, dus als je een eigen innovatie hebt, voel je vrij om te delen in de commentaren.

  1. DOMPELVERWARMER

Dompelverwarmers zijn echt nette apparaten die je in de vloeistof plaatst die je wilt opwarmen, en in een paar minuten heb je een hete vloeistof klaarliggen. Het is in principe een heet water ketel zonder de ketel – het verwarmingselement is draagbaar en je dompelt het onder in de vloeistof, en dan sluit je het aan, laat het zijn ding doen tot de vloeistof heet genoeg is, en je hebt een warme drank goed om te gaan!

Dompelverwarmers zijn eigenlijk heel gewoon en er zijn veel defecte modellen die er ook zijn, maar de manier om het zo lang mogelijk vol te houden is:

Sluit hem aan nadat je de spoel volledig in de vloeistof hebt ondergedompeld.
Laat het in de vloeistof voor een 20-30 seconden na het loskoppelen, zodat de restwarmte kan worden afgevoerd door de vloeistof.
De meeste dompelaars werken op wisselstroom (stopcontact) zodat ze niet iets zijn wat je in de auto kunt meenemen, maar omdat ze zo draagbaar zijn, kun je ze gemakkelijk gebruiken voor op reis. U kunt dit ook gebruiken om het water op te warmen voordat u gaat brouwen.

  1. MUG WARMER

Dit briljante ontwerp is een kleine verwarmde plaat die je gewoon op de mok zet en het verwarmt de mok en de vloeistof door middel van geleiding en convectie. U kunt hem van stroom voorzien met een stopcontact tot 110-120V.

Voor een bureau of keuken of waar dan ook thuis, het is briljant. De continue verwarming zorgt voor een gelijkmatig verwarmde en constant warme koffie.

  1. VERWARMDE REISBEKER

Een verwarmde reisbeker is een geweldige combinatie van de beker en de kachel die in nummer twee staat vermeld. Dit briljante ontwerp is een standaard koffie reisbeker, behalve dat er een kleine stekker in zit. Sluit hem aan en de verwarming gaat aan en verwarmt de koffie (of eender welke drank). Hij wordt geleverd met een USB-stekker en een auto-adapter.

De schittering van een verwarmde reisbeker is dat er al een ingebouwde isolatie is. Dus als u hete koffie inschenkt en mee wilt nemen, hoeft u deze misschien niet aan te sluiten, tenzij het al heel lang geleden is.

  1. CAR WARMER

Als u graag uw koffie uit uw favoriete koffietent haalt, kunt u het warm houden met deze draagbare autoverwarmer om koffie mee uit te nemen. Dit is de meest morsbestendige en autovriendelijke optie op deze hele lijst. Hij kan in de bestaande bekerhouder passen of ook als bekerhouder worden gebruikt (al moet je wel een plekje vinden om hem vast te zetten) en hij kan in de DC-aansluiting van de auto worden gestoken.

  1. THERMOS

Hoe kunnen we schrijven over het warm houden van dranken en het vergeten van de goede oude thermosfles? De thermosfles is gebouwd om vloeistoffen tot 24 uur warm te houden en is de perfecte manier om veel koffie warm te houden. De bovenstaande opties zijn alleen voor enkele porties, maar je kunt een thermosfles in verschillende maten krijgen (de onderstaande is 40 ons), dus als veel mensen tegelijk warme koffie nodig hebben, zijn thermosfles je beste vriend. Bovendien is er geen gedoe met elektronica of iets dergelijks.

  1. COZY

Een meer traditionele manier om koffie en andere dranken warm te houden is door het gebruik van een eenvoudige gezellige. Deze kleine isolator zal zich gewoon om uw mok wikkelen en voorkomen dat de warmte net zo snel ontsnapt. Een andere nette, gezellige tip is het afdekken van de glaspers, zodat de koffie warmer blijft tijdens het zetten.

  1. MET BEHULP VAN EEN WARME MOK

Als u uw koffie gewoon iets langer dan normaal warm moet houden, dan kunt u uw mok gewoon opwarmen voordat u hem met koffie vult. Dit voorkomt dat de vloeistof warmte verliest aan de mok zelf, zodat deze niet zo snel afkoelt. Deze tip is niet zo handig om de koffie langer warm te houden, maar het is wel een goede manier om de warmte voor een korte tijd te verhogen.

Om uw mok op te warmen, hoeft u hem alleen maar 30 seconden tot een minuut in de magnetron te stoppen. De mok zal heet zijn als u hem eruit haalt, dus wees voorzichtig. Schenk dan gewoon uw koffie in de mok en geniet ervan.

U kunt de koffie ook 20 tot 30 seconden in de magnetron zappen om hem op te warmen.

  1. KAARVERWARMERS

Deze zijn in wezen hetzelfde als mokverwarmers, behalve dat ze bedoeld zijn voor gebruik met geurkaarsen. Het verwarmingsprincipe is echter hetzelfde, zodat u deze ook echt kunt gebruiken als u geen mokverwarmer kunt vinden.

  1. VERWARMENDE PAD

Als al het andere niet lukt (zoals bij niets anders) kan het zijn dat er thuis of op het werk een verwarmingskussen ligt. Deze worden meestal gebruikt om de pijn te verzachten, maar als uw pijn een hang naar warme koffie is, kunt u het verwarmingselement van het kompres gebruiken en er gewoon een mok koffie overheen zetten. Het verwarmingskussen zal de warmte in de mok overbrengen – voor een snellere klus, probeer ook de zijkanten van de mok te wikkelen met een beetje van het verwarmingskussen.

  1. STYROFOAM

Tot slot is de minst wenselijke optie – wanneer al het andere niet lukt – een piepschuim beker. Deze zijn niet bijzonder goed voor het milieu, maar ze houden de warmte wel heel goed vast, dus wanhopige tijden kunnen om wanhopige maatregelen vragen.

CONCLUSIE

Zoals ik al zei in het begin van de post, dit zijn slechts 10 suggesties – er zijn tal van manieren waarop je koffie warm kunt houden, maar dit zijn toevallig onze favorieten.

Als je een andere methode hebt die je liever gebruikt, deel dan in de commentaren!

Het belangrijkste is immers dat iedereen toegang heeft tot hete koffie waar en wanneer hij of zij dat nodig heeft!

Meer gerlateerde koffie weetjes!