groene koffie gevaarlijk

Table of Contents

Is groene koffie gevaarlijk?

IK HEB GEEN MEDISCHE ACHTERGROND EN GEEF DUS OOK GEEN MEDISCH ADVIES. MENSEN MET GEZONDHEID PROBLEMEN HOREN GEWOON EEN HUISARTS TE RAADPLEGEN!

Waarom is groene koffie gevaarlijk? Is het eigenlijk echt gevaarlijk, en hoe komen mensen daar zo nu bij? Dit zijn de vragen die dit artikel hebben geïnspireerd.

Ik bedoel, ik hoor zoveel goeds over groene koffie, maar heeft er eigenlijk iemand echt onderzoek naar gedaan? Zo ja, was dit iemand met een medische achtergrond?

Zo niet, kan groene koffie potentieel fataal zijn zonder dat we het weten.

Echter is er een probleem, voor we ons kunnen verdiepen in het feit dat het al dan niet gevaarlijk is, is het belangrijk om te weten wat het exact is en waarom men het drinkt.

is groene koffie gevaarlijk

Wat is groene koffie nu eigenlijk?

is groene koffie gevaarlijk

Voor hier een antwoord op te geven is het belangrijk dat je weet dat gewone koffiebonen eigenlijk geroosterd worden, en dat dit eigenlijk de natuurlijke chemicaliën eruit hoort te halen.

Bij groene koffie, gebruikt men rauwe koffiebonen, waardoor de bonen niet geroosterd wordt en hun groene kleur behouden.

Hier komt dus ook de kleur vandaan.

Echter drinken mensen het vooral doordat een kleinschalig onderzoek heeft aangetoond dat men door groene koffie te drinken kan afvallen.

Mensen die deelnamen aan het onderzoek en groene koffie dronken, vielen zo 2.4-3 kg meer af als mensen die gewone koffie dronken.

Echter kan groene koffie de natuurlijke bijwerkingen hebben die ook vastzitten aan gewone koffie.

Maar is groene koffie nu echt gevaarlijk?

Er zijn niet echt onderzoeken of studies gedaan die aantonen of groene koffie nu echt gevaarlijk is, het kan echter wel bijwerkingen hebben. Het is dus verstandig om eerst je huisarts te raadplegen.

Deze mensen hebben hier tenslotte voor gestudeerd.

De reden dat ik dit zeg is dat je hartkloppingen kan krijgen zowel als hoofdpijn en meerdere bijwerkingen die ook vastzitten aan koffie.

Voor mensen met gezondheidsproblemen kan dit dus wel gevaarlijk zijn, en raad ik het af zomaar te drinken.

Dit geld voor mensen die medicatie pakken, mensen met diabetisch enzovoort! Ik ben geen medisch adviesgever en dit hoort ook niet zo gezien te worden!

Conclusie: Groene koffie is niet echt gevaarlijk, enkel in grote hoeveelheden en voor bepaalde mensen met gezondheidsproblemen.

Oh, en voor we het eindigen wil ik wel even laten weten dat we grappige koffiemokken hebben, die geschikt zijn voor alle soorten koffie!

Meer gerlateerde koffie weetjes!