BESTE KOFFIE- EN ESPRESSOMACHINE COMBO: 8 KEUZES TE MAKEN

Table of Contents

De koffie- en espressomachine combo wordt steeds populairder onder de diepliggende L-liefhebbers. Dat is geen verrassing, want de basiskoffie is niet meer alles wat diepliggende L-liefhebbers nodig hebben. Nu er meer complexe koffies op de markt komen, is de mogelijkheid om naast koffie ook espresso te maken een standaard geworden.

Om ervoor te zorgen dat u alle juiste opties voor u heeft, zijn we op zoek gegaan naar een aantal van de betere koffie- en espressomachine combo’s op de markt. Als u vandaag de dag nog steeds op zoek bent naar een combo, lees dan zeker ons uitgebreide overzicht hieronder door.

BESTE KOFFIE- EN ESPRESSOMACHINE COMBO VOOR 2020

  1. DE DE’LONGHI COMBI-POMP ESPRESSO EN DRUPPELENDE KOFFIEMACHINE
    Dit model van De’Longhi biedt een perfecte combo door een duidelijke scheiding tussen druppelende koffie en espresso. Het heeft ook goede eigenschappen, zodat u niet hoeft in te leveren op de kwaliteit van uw koffie en espresso.

De’Longhi zou goed scoren onder andere espressomachines. Hij wordt geleverd met een authentieke 15-barsdruk, waardoor hij geschikt is voor espresso, latte en cappuccino. Aan de andere kant vindt u de traditionele druppelkoffie, zodat u zelfs beide tegelijk kunt gebruiken.

Wanneer u kiest voor deze koffie- en espressomachine, kunt u ook melk opschuimen. Omdat het een geïntegreerde melkopschuimer heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf van meer accessoires. Hij heeft zelfs een eigen waterfilter om onzuiverheden uit de buurt van uw combinatiekoffie te houden! Wordt het beter dan dat?

  1. DE NINJA-SPECIALITEIT VOUWSCHUIMER

Dit is een bijzondere optie, want deze espressomachine behoort tot een van de beste espressomachines die er zijn, ook al kan er ook gewone koffie mee worden gezet!

Met de Ninja Speciality Fold-Away Frother heeft u de mogelijkheid om meerdere koffiespecialiteiten te maken met hetzelfde koffiezetapparaat, waaronder latte, macchiato en cappuccino.

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit koffiezetapparaat ook een eigen melkopschuimer. Aangezien u veel combinatiekoffierecepten kunt maken waarvoor melk nodig is, heeft u die melkopschuimer nodig om het perfecte brouwsel te maken.

De consument kan ook kiezen tussen een glazen karaf en een thermische karaf. Natuurlijk kan elk van deze producten zijn voordelen hebben, of het nu voor espresso is of voor druppelkoffie. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor de koffie die het beste bij u past. Het is echter belangrijk om te weten dat een koffiezetapparaat met een thermische karaf iets duurder kan zijn dan de glazen optie.

Tot slot is de Ninja Specialty Fold-Away Frother ook gecertificeerd door de Specialty Coffee Association (SCA). Om deze certificering te verkrijgen, moeten koffiemachines en espressomachines aan enkele strenge eisen voldoen. Met andere woorden, u weet dat u kwaliteit koopt als een koffiemachine deze certificering heeft.

  1. AICOOK ESPRESSOMACHINE EN KOFFIEZETAPPARAAT

Als u op zoek bent naar een espressomachine combo die u een beetje makkelijker in onderhoud geeft, kunnen wij u de AICOOK Espressomachine aanbevelen. Deze espressomachine is een drie-in-één combinatie, waardoor u in een handomdraai koffie, latte, cappuccino en espresso kunt maken.

Net als de andere vandaag genoemde modellen wordt deze espressomachine geleverd met een eigen melkopschuimer. De melkopschuimer wordt echter geleverd in de vorm van een stoomstaafje. Zo kunt u alles van uw latte tot uw cappuccino schuimen.

De AICOOK Espressomachine heeft ook een afneembare watertank, waardoor de koffiemachine gemakkelijker schoon te houden is. Deze koffiemachine heeft ook een zogenaamd zelfaanzuigend systeem. Er zijn twee afzonderlijke thermostaten, één voor water en één voor stoom. Met andere woorden, deze koffie- en espressomachine biedt een van de beste temperatuurregelingen die er zijn.

Ook als u er zeker van wilt zijn dat u nog lang van uw koffiezetapparaat kunt genieten, kunt u het beste uitkijken naar een fatsoenlijke garantie. Gelukkig hoeft u zich daar met deze machine geen zorgen over te maken, want er zit twee jaar garantie op van de fabrikant.

  1. ESPRESSIONE EM-1040 IN ROESTVRIJ STAAL

Als u houdt van de strakke uitstraling van roestvrij staal die u vaak in de coffeeshop vindt, dan kunt u dankzij de Espressione toch uw combinatiekoffie verkrijgen in het gemak van uw huis. Met zijn gestroomlijnde look en talloze functies kunt u ervoor zorgen dat uw combinatiekoffie elke keer weer perfect is.

De Espressione brengt heel wat functies in uw huis. Een van de interessantste dingen aan deze espresso en koffiezetapparaten is echter dat ze zowel gemalen koffie als koffiepads kunnen gebruiken. De meeste koffiezetapparaten zijn gemaakt voor gemalen koffie of pods, dus het is zeldzaam om een espresso en koffiemachine te vinden die beide in uw huis doet!

Wanneer u een superieure temperatuurregeling voor het zetproces wilt, zijn de Espressione koffiemachines ook de beste keuze. Espressione koffiemachines worden geleverd met elektronische temperatuurregeling, zodat u alles kunt regelen met één keuzeknop en vier knoppen.

Tot slot is het belangrijk te vermelden dat de thuiskoffiemachine vrij eenvoudig koffie van barista kwaliteit kan leveren. Als u de perfecte espresso wilt, kunt u naast de elektronische temperatuurregeling ook gebruik maken van de voorbrouwersfunctie, zodat u de perfecte koffie kunt zetten met het comfort van uw eigen huis.

  1. SOWTECH MACHINE 3.5

De Sowtech machine is de beste optie voor iedereen die een uitstekende cappuccino en espresso wil in zijn eigen huis, aangezien deze machine speciaal is gemaakt voor deze twee brouwsels.

Om een optimale controle over uw huisbereidingen te garanderen en de beste resultaten te behalen, heeft de fabrikant een speciale schuimarm ingebouwd. Hiermee kunt u alle espresso’s en cappuccino’s thuis eenvoudig met fluweelachtige perfectie afwerken. Het kan soms moeilijk zijn om die barista-achtige kwaliteit thuis te vinden, maar deze machine maakt het een stuk makkelijker.

Wanneer u kiest voor de Sowtech Machine 3.5, krijgt u een drukbalk van 3.5. Hoewel dit lager is dan sommige van de machines in dit overzicht, geeft de bar wel de beste machine voor een soepeler resultaat. Als u van gladdere koffie en room houdt, en in het verleden problemen had met het verkrijgen van de beste resultaten, dan kunt u deze machine meenemen voor een ritje.

  1. ESPRESSOWERKEN ALLES-IN-ÉÉN-BUNDEL

Koffieliefhebbers willen soms iets meer dan alleen de mogelijkheid om twee verschillende soorten koffie te zetten. Gelukkig is er een manier om dit te bereiken, vooral wanneer u kiest voor de EspressoWorks All-in-One Bundel.

De EspressoWorks All-In-One Bundel heeft een aantal indrukwekkende functies, dus we zullen elk van deze functies nog wat gedetailleerder moeten bespreken. Het eerste wat u zal opvallen aan deze machine is dat deze wordt geleverd met een groter waterreservoir dat gemakkelijk kan worden verwijderd. Het reservoir kan een geschatte 19 espresso shots opleveren, dus dat is een heleboel koffie!

De EspressoWorks All-in-One Bundel wordt net als alle andere geavanceerde koffiezetapparaten geleverd met een eigen ingebouwde melkopschuimer. En, het heeft ook een melkreservoir. Met andere woorden, je hoeft geen kannetje te vullen met melk en hebt dan moeite om het precies goed te krijgen zoals je zou doen met een aantal andere opties die er zijn. Het enige wat nodig is, is het vullen van het reservoir en het drukken op een enkele knop. Zo gemakkelijk is het.

Zoals je van een bundel zou verwachten, kun je met deze bundel ook een heleboel accessoires krijgen. Hij wordt geleverd met een eigen elektrische molen, perfect om de koffiebonen van uw keuze te malen. Het heeft ook een portafilter, shot filtermanden, een maatschepje, tamper, cappuccinoglazen, espressokopjes en zelfs kunstsjablonen om cappuccino’s met de perfecte afwerking te maken.

Dan is er ook nog het one-touch bedieningspaneel dat aan dit apparaat is bevestigd. Als u niet veel weet over de instellingen, kunt u eenvoudig aan de slag met de standaardopties die dit apparaat biedt. Als je eenmaal wat vaardiger bent, kun je met deze optie je eigen hoeveelheden voor melk en espresso instellen. Het bedieningspaneel kan je ook helpen met het brouwproces, want er zijn LED-lampjes die aangeven hoe het brouwproces verloopt. U kunt de knoppen ook gebruiken om een enkele of dubbele opname te maken van een bepaald brouwsel. Met de instellingen kunt u ook alles selecteren, van melkschuim tot latte, cappuccino en meer.

Interessant is dat de Espresso Works All-in-One ook een reinigingsfunctie heeft. U vindt de reinigingsknop op het eerder genoemde one-touch paneel. Lees gewoon de snelstartgids en gebruik de betreffende knoppen om uw koffiemachine in een mum van tijd te reinigen.

U kunt stellen dat een elektrische molen niet altijd het resultaat geeft van een handmatige molen. De molen die in deze optie is opgenomen is echter zeer functioneel. Verhoog gewoon de maalduur als u de maling fijner wilt hebben.

  1. DELONGHI SUPERAUTOMAAT

De DELONGHI Super is waarschijnlijk de meest futuristisch ogende machine in dit overzicht. Toch heeft hij, ondanks zijn futuristische uitstraling op het eerste gezicht, nogal wat traditionele bedieningsknoppen die veel mensen leuk vinden.

De bediening van de DELONGHI Super is eenvoudig dankzij het draai- en drukknoppenpaneel. Het paneel geeft u toegang tot verschillende menu-instellingen, zodat u elke keer het perfecte brouwsel krijgt. U kunt ook rekenen op een bijgeleverde bonencontainer, die een vrij grote capaciteit heeft van 8,8 ounces.

Wanneer u kiest voor de DELONGHI Super, kunt u ook rekenen op een gepatenteerd “Direct-to-Brew” systeem, dat u uiteraard niet kunt vinden bij andere machines. Het voordeel van dit systeem is dat u er uw bonen in kunt doen en vervolgens direct kunt beginnen met brouwen. Dus minder zorgen over het malen en ook minder geknoei achteraf!

Bovendien heeft de DELONGHI Super niet die speciale reinigingstabletten nodig die de meeste koffiemachines wel hebben. De machine kan eenvoudig worden gereinigd door de onderhoudsinstructies in de handleiding te volgen en er zijn geen extra tabletten nodig om uw machine schoon te krijgen.

De DELONGHI is ook energiebesparend. Wanneer de machine drie uur lang niet is gebruikt, omdat u bent vergeten hem uit te schakelen, schakelt dit model automatisch uit!

IS HET BETER OM TE KIEZEN VOOR EEN COMBO OF TWEE APARTE MACHINES?

Het hangt allemaal af van hoe gespecialiseerd u uw espresso of koffie wilt hebben. Terwijl een combo vergelijkbare of zelfs gelijke resultaten kan opleveren, kunt u veel geavanceerdere functies vinden met afzonderlijke machines.

Aan de andere kant kan de combo veelzijdiger zijn wat betreft de verschillende soorten koffie die hij kan leveren. Als u meer dan twee verschillende soorten koffie wilt hebben, dan kan een combo de beste optie voor u zijn.

Tot slot komt de keuze tussen combo en aparte machines vaak neer op wat u in uw huis wilt maken. Kijk dus regelmatig welke koffie u wilt maken en baseer uw keuze daarop.

Meer gerlateerde koffie weetjes!